به گزارش عرش نیوزبرق امروزه به یکی از نیازهای اولیه زندگی بشر تبدیل شده به طوریکه زندگی کردن بدون آن برای انسان غیر ممکن شده است.
در شهرستان دلفان اقدامات چشم گیری برای برق رسانی به روستاهای این شهرستان پس از پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی صورت گرفته است اما به سبب وسعت زیاد منطقه و سخت گذر بودن برخی روستاها و پراکندگی آنان هنوز تعدادی از روستاهای این شهرستان از نعمت برق محروم و چشم انتظار چاره اندیشی مسئولان در این زمینه هستند.

در حال حاضر از 520 روستای شهرستان دلفان 446 روستا دارای سکنه بوده که از این تعداد روستا نیز بیش از 30 روستای زیر 20 خانوار از نعمت برق رسانی محروم هستند و عدم توجه به این موضوع موجب کوچ اهالی این تعداد روستاها به مرکز شهرستان می شود که این امر علاوه بر مشکلات اجتماعی و اقتصادی برای آنان موجب متروک شدن روستاها نیز خواهد شد.
در جریان دور سوم سفر هیئت دولت دهم به استان لرستان و اعزام وزیر نیرو به عنوان وزیر معین به شهرستان دلفان طی مصاحبه ای که دکتر نامجو با خبرگزاری مهر داشت، قول داد که تا پایان سال(91) تمامی روستاهای بدون برق این شهرستان برق دار خواهند شد.

این در حالیست که متاسفانه علاوه بر اینکه این موضوع عملی نشد بلکه ریالی اعتبار از سوی وزارت نیرو در این خصوص به حساب شرکت توزیع برق استان لرستان واریز نشد و پس از چندین سال همچنان ساکنان این تعداد روستا ایام سال را بدون برق سپری می کنند و شب ها در خاموشی به سر می برند.
تعدادی از اهالی روستاهای بدون برق این شهرستان با مراجعه به دفتر خبرگزاری مهر اظهر داشتند که نظام مقدس جمهوری اسلامی خدمات زیادی به روستاها انجام داده اما ما ساکنان روستاهای دوردست همچنان از بسیاری امکانات محروم هستیم.
آنان نبود برق را یکی از مشکلات اساسی خود می دانند و ادامه می دهند برای برق رسانی به روستاهایمان و استفاده از این انرژی همواره روزشماری می کنیم و پیگیری ها و مکاتباتمان نتیجه ای نداشته است.
آنان می افزایند: هنوز نمی دانیم برنامه های تلویزیون و سیمای جمهوری اسلامی ایران چگونه است و کودکانمان با حسرت چشم انتظار نمایان شدن تصویر تلویزیون هستند تا شاید اوقات و فراغت بگذرانند.

آنان ادامه می دهند: حسرت نوشیدن یک جرعه آب سرد بر دلمان مانده است و به دلیل نبود وسایل سردکننده از قبیل یخچال مواد غذایی مان همیشه در معرض فاسد شدن قرار دارد.
آنان امیدوارند مسئولان امر در وزارت نیرو وعده های داده شده خود را عملی کنند و هر چه سریعتر و با برق رسانی لبخند رضایت بر لبانشان جاری شود.
مدیر شرکت توزیع برق شهرستان دلفان نیز در این باره به مهر می گوید: کار برق رسانی به 12 روستای فاقد برق گاودانه پا، ته سران، پشت قلا یک و دو، ایمان آباد، چقا سلمان، احمد آباد سرکشتی، نظر آباد دولیسکان و 5 روستای چم انجیر، که اکثر آنان کوهستانی و فاقد راه دسترسی مناسب بودند اجرایی شده است.
فخر الدین حسن پور معتقد است اگر مدیریت برق شهرستان منتظر انجام مناقصه و رعایت تشریفات قانونی و سپردن کار به پیمانکاران می شد مانع تسریع انجام این پروژه ها می شد.

وی می افزاید: با توجه به اینکه مسیر این روستاها سخت گذر بوده اما مانع تلاش این مدیریت برای برقدار شدن آن نشد به گونه ای که از 42 روستای فاقد برق این شهرستان 12 روستا برقدار شدند و تنها 30 روستای دیگر مانده که در صورت تامین اعتبار مورد نیاز برقدار می شوند.
حسن ور می افزاید: بر همین اساس به رغم مشکلات جغرافیایی عملیات برقرسانی به این تعداد روستا به صورت امانی با کمترین هزینه ممکن طی سال گذشته اجرا و خوشبختانه در حال حاضر اهالی روستاهای مذکور از نعمت برق برخوردار شده اند.
وی عنوان کرد: عملیات اجرایی تامین برق 12 روستای مورد اشاره بر اساس برنامه زمانبندی پروژه در بهترین حالت باید حداقل یکسال طول می کشید که با تلاش پرسنل و کارشناسان در حداقل زمان ممکن چهار ماه برقدار شده اند.
این مسئول ابراز امیدواری کرد که با تامین اعتبار کار برق رسانی به 30 روستای باقی مانده و محروم از نعمت برق نیز اجرایی شود.
امید می رود که با تلاش و پیگیری های مسئولان استانی و نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی هرچه زودتر این مشکل دیرینه مردم روستاهای این شهرستان و سایر روستاهای فاقد برق استان لرستان حل شود تا علاوه بر مهاجرت روستائیان به شهر شاهد رونق اقتصادی و توسعه همه جانبه روستاها باشیم.
منبع: مهر
فقط حدود ظهر باران کوتاهی بارید اما زار زار …